Innovaties

Hemos Machinebouw is continue aan het innoveren. De nieuwste technologieën en mogelijkheden worden doorgevoerd om klanten de beste middelen te bieden voor groenonderhoud.

Excentrac

Multifunctioneel voertuig voor diverse werktuigen

De Excentrac is een multifunctioneel voertuig speciaal ontworpen voor aanbouw van verschillende werktuigen voor berm- en slootonderhoud. De hydraulische giek biedt een groot werkbereik door de bevestiging aan een roterende opbouw.

Excentrike

Zelfrijdende slootreiniger

De Exentrike is een zelfrijder speciaal ontworpen voor aanbouw van Hemos slootreinigers. De zelfrijder heeft een lang bereik en is tevens stabiel door de krabbesturing, de motor als contragewicht en door de lage bevestiging van de giek. 


ORCA

Over Rijd Chassis Aanbouw

De ORCA giekaanbouw met frame en pompunit is binnen 10 minuten bevestigd aan elk type trekker door over het chassis te rijden en het snelwisselsysteem aan te koppelen. De driedelige giek is geschikt voor montage van diverse werktuigen. 

Bermschaaflader ZRBSL

Zelfrijdende bermfreeslader

De zelfrijzende bermfrees kan tegelijkertijd aan beide zijden van de vangrail een laag van de berm affrezen en direct het materiaal afvoeren. De freeskoppen worden hierbij automatisch langs de vangrailpaaltjes geleid.


Hydraulisch aangedreven stobbenfrees voor vermogens van 150 tot 450pk. Uitgevoerd met nieuw type giekzwenkwerk.